Crew

Een optimale teamprestatie

Voor ons begint een ballonvaart niet pas op het moment dat u de lucht ingaat. Vanaf het moment dat u het terrein van ons ballonvaartcentrum oprijdt, is Ballonvaart Nederland uw gastheer. Een enthousiaste crew vangt u op en begeleidt u tot het moment dat u weer tevreden in uw auto stapt. Ze rijden u naar de opstijglocatie, helpen mee bij het uitleggen van de ballon, assisteren de piloot bij het opstijgen. En daarna begint de echte uitdaging. De afstand die de ballon hemelsbreed overbrugt, moeten zij over de weg afleggen. Door nauw contact te houden met de piloot en hun uitgebreide wegenkennis te benutten, lukt het ze echter vrijwel altijd om klaar te staan met de champagne op het moment dat u de grond raakt.

Onze vrijwilligers beseffen dat elke ballonvaart een teamprestatie is. En dat een onvergetelijke ervaring van passagiers alleen mogelijk is wanneer piloot en crew optimaal op elkaar ingespeeld zijn. Ze beseffen dat gastvrijheid geen service is, maar een mentaliteit. En ze genieten ervan wanneer ze anderen zien genieten.

Ook vrijwilliger worden in de ballonvaartcrew van Ballonvaart Nederland? Dan verwachten we dat je met deze houding je werk doet. Uiteraard heb je een passie voor ballonnen, ben je achttien jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs. Per ballonvaart krijg je een onkostenvergoeding.

Meer weten?
Neem dan contact met Ballonvaart Nederland (info@ballonvaartnederland.nl of 0342-408592).