VIP-ballon

Boek nu je eigen VIP-ballon

Een ballonvaart wordt echt exclusief wanneer u zelf bepaalt waar u opstijgt en wie u meeneemt. Dat kan met een VIP-ballon van Ballonvaart Nederland. Verras uw man of vrouw met een romantische vlucht voor twee of neem het hele gezin mee de lucht in vanuit uw eigen achtertuin.

Een VIP-ballonvaart is al mogelijk voor gezelschappen vanaf twee personen. Wordt de groep groter dan twaalf personen, dan zetten we meerdere ballonnen in. Zo blijft elke ballonvaart exclusief en kunnen we garanderen dat u optimaal geniet van een vlucht. Uiteraard leggen we u indien gewenst volledig in de watten met een hapje en een drankje in onze sfeervolle bar.

Bij uw VIP-ballonvaart bepaalt u zelf waar u vertrekt. We ontvangen u graag bij ons moderne balloncentrum in Barneveld en zijn u van dienst door te helpen bij het kiezen uit ons ruime aanbod aan opstijglocaties boven het fabelachtige Midden-Nederland. Stijgt u liever op in uw eigen regio, dan kan dat ook. Neem contact op of boek vandaag nog uw tickets online voor een onvergetelijke persoonlijke luchtontdekkingstocht.