Spectacul-air Diner

Een etentje op hoog niveau

Altijd al eens op hoog niveau willen tafelen? In samenwerking met De Preuverie biedt Ballonvaart Nederland u een ‘spectacul-air’ diner aan. Terwijl de ballon wordt opgebouwd en de mand wordt ingericht als openluchtrestaurant, geven een aperitief en amuse u vast een voorproefje van wat komen gaat. Terwijl de wereld onder u steeds kleiner wordt, kijkt u mee hoe uw privé chef-kok twee heerlijke, warme gerechten klaarmaakt die speciaal zijn samengesteld voor Ballonvaart Nederland. Een uniek diner dus.

Terwijl u geniet van haute cuisine in de meest letterlijke zin van het woord, heeft u een fabelachtig uitzicht dat geen restaurant u kan bieden. In de verte ziet u de skyline van Utrecht oplichten, de randmeren glinsteren in de oranje avondgloed. Terwijl de stilte valt over de bossen van de Veluwe, zet de ballon zijn landing in. Op de grond wordt u opgewacht met een dessert dat deze bijzondere eetervaring helemaal afmaakt.
Dineren in stijl? Dit spectaculaire dinerarrangement is er al vanaf euro per persoon (bij een groep van negen personen).

Neem contact op met Ballonvaart Nederland voor een offerte op maat en sluit uw congres, vergadering of ontmoeting met zakenrelaties af op een manier die nooit meer vergeten wordt.