Bedrijfsuitje Ballonvaren

De ballon als visitekaartje!

bij Ballonvaart Nederland kan je ook een bedrijfsuitje makenHeeft u alle mogelijke bedrijfsuitjes van de personeelsvereniging al wel een keer voorbij zien komen? Dan is ballonvaren een inspirerend en dynamisch alternatief. Ballonvaart Nederland kent een speciaal arrangement voor groepen. Dankzij onze gevarieerde vloot van zeventien professionele heteluchtballonnen zijn we in staat om zowel grote als kleine gezelschappen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Onze crew vangt uw collega’s of werknemers gastvrij op bij ons ballonvaartcentrum. Na een korte instructie vertrekken we naar de opstijglocatie. Daar ontdekt uw personeel dat ballonvaren een echte teamactiviteit is. Samen bouwen we de ballon op. Vervolgens maken we een vlucht van een uur. Na afloop wordt u ontvangen met een glas champagne en teruggereden naar ons ballonvaartcentrum, waar een hapje en drankje klaar staat.

Ballonvaren is sfeervol en gezellig. Het biedt volop mogelijkheden om thema’s als samenwerken of kijken vanuit een ander perspectief aan de orde te stellen. En Ballonvaart Nederland biedt u de mogelijkheid om een ballon te personaliseren met uw bedrijfsreclame. Verbindt spandoeken met uw logo aan onze mand en u bent er van verzekerd dat op elk verjaardagsfeestje uw bedrijfsnaam gezien wordt.

Meer weten? We helpen u graag om een arrangement samen te stellen dat optimaal aansluit bij uw wensen.