Aanbieding

Een ballonvaart aanbieding

Ballonvaart Nederland is de specialist op het gebied van ballonvaarten in Midden-Nederland. In een straal van honderd bij honderd kilometer vindt u twee nationale parken die niet alleen vanaf de grond de moeite waard zijn. Vanuit de lucht heeft u een fabelachtig uitzicht op het rivierenlandschap van de Utrechtse Heuvelrug. Kastelen, landgoederen, heideterreinen, stuwwallen, bos en uiterwaarden wisselen elkaar voortdurend af. En in een luchtballon merkt u pas echt hoe indrukwekkend de Veluwe met haar bossen, heide, akkers, weides en zandverstuivingen is.

Goedkope aanbieding van een ballonvaart

We laten u graag kennis maken met dit veelzijdige gebied. Voor deze all inclusive prijs krijgt u een ballonvaart, een champagnetoast na landing, vervoer heen en terug vanaf ons balloncentrum, een hapje en drankje in onze eigen ballonbar en een luchtvaartcertificaat. Ballonvaart Nederland rekent geen administratie- of reserveringskosten en de prijs in inclusief BTW en verzekering.

BESTELFORMULIER BALLONVAART BOEKEN

Uw tickets inclusief factuur heeft u binnen 2 werkdagen in huis. Zodra uw factuur is voldaan kunt u een afspraak maken voor uw ballonvaart.